;

Minőségi kategóriák

Ruháinkat a minőségüknek megfelelően kategóriákba soroljuk, hogy már a legelső pillanatban lásd, hogy milyen minőségű, állapotú az adott darab.

Új-6

Azok a ruhák tartoznak ide, amelyeken eredeti címke van, vagy valamilyen egyéb jelből biztosan megállapítható, hogy még sohasem hordták. (Ilyen jel lehet pl. az ingek nyakán lévő műanyag merevítő. Ha ez rajta van, még biztosan nem vette fel senki.)

Újszerű - 5

Ezeken a ruhákon egyáltalán nem látszik a használat, kifogástalan állapotban vannak. Lehet, hogy újak, de ezt nem tudjuk biztosan.

Kitűnő, keveset használt - 4

Ezek a ruhák tökéletes állapotban vannak, kicsit látszik rajtuk a mosás, de nem kopottak, bolyhosak, szinte újszerű állapotban vannak.

Jó állapotú - 3

Látszik rajtuk a használat, kicsit kopottak, vagy enyhén bolyhosak lehetnek, de még mindig nagyon szép darabok, amik utcai viseletre bátran használhatóak.

Enyhén használt - 2

Ezeket a ruhákat inkább otthonra, vagy játékra ajánljuk, a mosás, használat látszik rajtuk.

Hibás - 0

Ezek a ruhák általában valamilyen apró hibájuk van, amik vagy könnyen javíthatóak, vagy alig észrevehetőek.

Milyen hibák szoktak előfordulni?

- hiányzik egy gomb

- egy kis pánt le van szakadva

- apró lyuk van a ruhán

- apró folt van a ruhán

Ezeket a hibákat mindig jelezzük a termékleírásban. Csak olyan termékek kerülhetnek Ruhacuka polcaira, amelyek a hibájuk ellenére is gyönyörűek.

Minden ruhadarab több ellenőrzésen esik át, igyekszünk a legkörültekintőbben észrevenni és feltüntetni a ruhák állapotát. De természetesen előfordulhat, hogy egy - egy apró hibát nem veszünk észre. Ilyenkor kérlek szólj, hogy meg tudjuk találni a mindkét fél számára optimális megoldást.