Méretek

Minden ruhát egyesével lemérünk. Az alábbi képen látod, hogy hol szoktunk mérni. 

Hogyan mérünk?

Teljes hossza:

A ruha teljes hosszúságát mérjük, felsőknél a vállától mérjük az aljáig, (a kapucni nincs benne), nadrágoknál, szoknyáknál a derekától az aljáig. Rugdalózók, overálok, egybepizsamák esetében a vállától az aljáig (sarka végéig, a lábfej nélkül) mérünk.

Ujja hossza:

Váll varrástól az ujja végéig

Ujja hossza nyaktól:

Nyaktól az ujja végéig

Szélessége:

A karkivágásnál keresztbe, nem körméret!!! (Ha a gyereket méred, az általunk mért szélességet kétszer kell venni!)

Derékbőség:

A derekánál az alap állapotot mérjük. Tehát nem húzzuk össze, vagy nem húzzuk ki az anyagot. Nem körméret! (Ha a gyereket méred, az általunk mért derékbőséget kétszer kell venni!)

Ha egy gumis derekú ruháról van szó, akkor az általunk megadott méret még nyúlik (mert nem húzzuk ki a gumit, az alaphelyzetben mérjük). 

Ha pedig egy ruhánál az szerepel, hogy dereka gumival szűkíthető, akkor az általunk mért adatnál kisebbre tudod venni a derekát, mert szűkítés nélkül mértük.

Belső szárhossz:

A lába között a varrástól az aljáig mérjük.

Talpa:

Babaruháknál mérjük varrástól varrásig.

Körmérete:

Sapkáknál mérjük, belül, egy picit húzva az anyagot.

HA PONTOS MÉRETTÁBLÁZATOT SZERETNÉL, AKKOR KATTINTS IDE! 

Összegyűjtöttük neked a magyar, angol, amerikai és francia gyerekruha méreteket egy táblázatba. :)  

Minőségi kategóriák

Ruháinkat a minőségüknek megfelelően kategóriákba soroljuk, hogy már a legelső pillanatban lásd, hogy milyen minőségű, állapotú az adott darab.

Új termék - 6

Azok a ruhák, cipők tartoznak ide, amelyek teljes méretsorok, nem a használt ruhákkal együtt érkeznek hozzánk. Több méret, akár szín is van belőlük.

Új-outlet termék - 6

Azok a ruhák tartoznak ide, amelyeken eredeti címke van, vagy valamilyen egyéb jelből biztosan megállapítható, hogy még sohasem hordták. (Ilyen jel lehet pl. az ingek nyakán lévő műanyag merevítő. Ha ez rajta van, még biztosan nem vette fel senki.) A használt ruhákkal együtt érkeznek, de biztosan úajk, viszont kizárólag az az 1 db van belőlük.

Újszerű - 5

Ezeken a ruhákon egyáltalán nem látszik a használat, kifogástalan állapotban vannak. Lehet, hogy újak, de ezt nem tudjuk biztosan.

Kitűnő - 4

Ezek a ruhák tökéletes állapotban vannak, kicsit látszik rajtuk a mosás, de nem kopottak, bolyhosak, szinte újszerű állapotban vannak.

Jó állapotú - 3

Látszik rajtuk a használat, kicsit kopottak, vagy enyhén bolyhosak lehetnek, de még mindig nagyon szép darabok, amik utcai viseletre bátran használhatóak.

Használt - 2

Ezeket a ruhákat inkább otthonra, vagy játékra ajánljuk, a mosás, használat látszik rajtuk.

Hibás - 0

Ezek a ruhák általában valamilyen apró hibájuk van, amik vagy könnyen javíthatóak, vagy alig észrevehetőek.

Milyen hibák szoktak előfordulni?

- hiányzik egy gomb

- egy kis pánt le van szakadva

- apró lyuk van a ruhán

- apró folt van a ruhán

Ezeket a hibákat mindig jelezzük a termékleírásban. Csak olyan termékek kerülhetnek Ruhacuka polcaira, amelyek a hibájuk ellenére is gyönyörűek.

Minden ruhadarab több ellenőrzésen esik át, igyekszünk a legkörültekintőbben észrevenni és feltüntetni a ruhák állapotát. De természetesen előfordulhat, hogy egy - egy apró hibát nem veszünk észre. Ilyenkor kérlek szólj, hogy meg tudjuk találni a mindkét fél számára optimális megoldást.