A megrendelt termékek többféle módon juthatnak el hozzád.

Személyes átvétel

Szegeden van lehetőséged személyen is átvenni a ruhákat. Emailben értesítést küldünk, amikor a csomagodat összekészítettük. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad, itt a helyszínen, készpénzben tudod rendezni a számlát.

Címünk: 6725 Szeged Szent Ferenc utca 18.

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja. A megrendelésed beérkezése után összeállítjuk a csomagodat. Ha átutalást választottál fizetési módnak, akkor a pénz beérkezése után átadjuk a csomagod a futárszolgálatnak. Erről emailt küldünk! A GLS az átadást követő munkanapon fogja kiszállítani Neked a csomagot.

 

Díjszabás:

 

                                                          Packeta csomagpont

GLS házhoz szállítás és csomagpont         

utánvét díja         

Személyes átvétel Szeged            

5000 Ft alatti megrendelésnél1490 Ft1990FtNem választhatod!ingyenes
5001 Ft - 9.999 Ft közötti megrendelésnél1190 Ft1490Ft500 Ftingyenes
10.000 Ft - 19.999 Ft közötti megrendelésnélingyenes1490Ft500 Ftingyenes
20.000 Ft fölötti megrendelésnélingyenesingyenes 500 Ftingyenes

 

 A táblázat minden adatának megtekintése ujjhúzással történik mobilon (balra-jobbra).

 

Packeta csomagpont

Ha a Packeta csomagpontot jelölöd be szállítási módnak, akkor a kis térképen látni fogod a lakóhelyedhez legközelebbi csomagpontot.  Ki kell választani azt a pontot, ahova a csomagot szeretnéd kérni. A bal oldali keresőbe be tudod írni az irányítószámot, vagy a város nevét, és úgy is tudsz választani. A csomagpontra 1-3 munkanap alatt érnek a csomagok. Budapestre 1-2 munkanappal, vidékre 2-3 munkanappal számolj.

Ehhez a szállítási módhoz csak banki utalást vagy bankkártyás fizetést tudsz választani! 

GLS csomagpont

Ha a GLS csomagpontot jelölöd be szállítási módnak, akkor a kis térképen megjelennek a lakóhelyedhez legközelebbi GLS pontok.  Ki kell választani azt a pontot, ahova a csomagot szeretnéd kérni. (Ha máshová kéred, akkor a kereső mezőbe, a térkép fölött, írd be a település nevét.)A csomagpontra 1-2 munkanap alatt érnek a csomagok, ugyanúgy, mint a házhoz szállítás esetén.  Ehhez a szállítási módhoz csak banki utalást vagy bankkártyás fizetést tudsz választani! 

Későbbi szállítás

A megrendelt ruhákat nem küldjük el azonnal, lehetőséged van még két hétig válogatni. A két hét az első későbbi szállításos megrendeléstől indul. A már elküldött rendelésen nem tudsz változtatni, és nem kell véglegesíteni. Ha a későbbi szállításos csomagot szeretnéd kérni (akár a két hét lejárta előtt), akkor küldj egy emailt (info@ruhacuka.hu) vagy ha választasz még terméket, akkor már a futárszolgálatot válaszd ki. Ilyenkor a megjegyzés rovatba kérlek írd be, hogy már volt későbbi szállításos csomagod.

Fizetés módja

A megrendelt termékek díját több módon is rendezheted:

Bankkártyás fizetéssel:

A megrendelés folyamán a bankkártyás fizetésre kattintasz. Ekkor a rendszer átirányít az OTP Simple Pay biztonságos fizetőfelületére. Ott megadod az adataid (vagy a már regisztrált kártyádat használod) és kifizeted a megrendelés végösszegét. 

Banki átutalással:

A megrendelt termékek árát és a kiszállítás díját előre, a csomag átvételét megelőzően átutalással fizeted meg. Ebben az esetben a csomagot a pénz beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak. Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésedre a rendelés feladásától számítva. Bankszámlaszám: OTP Bank Zrt. 11735005-20556826

Fizetés utánvéttel a futárnak:

A megrendelés végösszegét készpénzben is rendezheted, amikor a futárszolgálat kézbesíti a csomagot.

Ennek a fizetési módnak plusz költsége van: 500 Ft. 

Ezt az összeget a rendszer automatikusan hozzáadja a megrendeléshez.
A fizetendő összeg a rendelés-visszaigazoló levélben is megtalálható és a webáruház felületen bejelentkezés után a rendeléseim alatt is megtekinthető.

FIGYELEM! Utánvét csak 5000 Ft feletti megrendelésnél választható! Az 5000 Ft alatti rendelés díját bankkártyával vagy banki utalással tudod rendezni. Amennyiben a rendelési folyamatban mágis utánvétet választasz, a rendelésedet banki utalásra módosítjuk.