Sümeginé Nemes Nagy Ági vagyok, az én ötletem alapján született meg Ruhacuka, ahol egyedileg válogatott, új, és használt gyerekruhákat kínálunk olyan anyukáknak, akiknek a minőség a legfontosabb.

A webáruház 2013-as indulásakor még egyedül dolgoztam, mára már a férjemmel, Pistivel együtt irányítjuk Ruhacukát. Van egy kedves, lelkes munkatársunk is, akik azon munkálkodik, hogy a ruhákról a legteljesebb képet kapjátok a webáruházban. 

Többgyerekes anyaként tudom, hogy a szépségen kívül nagyon fontos a praktikusság, a jól használhatóság is. Persze az sem hátrány, ha a szeretett darabot sokáig tudja hordani a gyerek.

Számunkra a legfontosabb tényező a jó minőség, ezért a ruhákat Angliából hozzuk, ahol egyedileg válogatják őket számunkra. Minden használt ruhát (az új címkéset kivéve) kimosunk és kivasalunk. Mindig az adott ruhadarabról írunk, és mérjük a pontos méretét. A webáruházban olyan márkákat találsz, amelynek a termékeit én is szívesen ráadom a gyerekeimre (Két (kis-nagy)fiam, és egy kislányom van, Domi 16 éves, Samu 14 éves, Mincus pedig már cuki 6 éves nagylány - 2023).

Ruhacukán van egy aranyos kis segítőtársunk is, Cuka baba. Ő neked is segít, hogy könnyen, gyorsan megtaláld a számotokra legmegfelelőbb ruhát. Az igazán különleges, egyedi ruhák mellett megtalálod a "Cuka babának tetszik" feliratot.

Az alábbi email címen és telefonszámon el tudsz érni, várunk szeretettel! :)


Email: info@ruhacuka.hu
Telefon: +36-30-574-92-82

Kis családunk :)