D.D.Step és Ponte20 cipő

Szegeden laksz? Rendeld meg a cipőt a webáruházban, vedd át személyesen. Felpróbálhatod a gyermekedre a cipőt. Nincs sorban állás, tömeg és macera. :)

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

A webáruházban kiválasztod azt a cipőt/szandált, ami szerinted jó lesz a gyermeked lábára. Elküldöd a megrendelést (átvételi módnak a személyes átvételt választod)

Mi összekészítjük a rendelésed és értesítünk, amikor elkészültünk.

Te mondod, hogy mikor szeretnél jönni érte a Szent Ferenc utca 18. szám alá. (Alsóváros, Nagyállomás utcája, magánház.)

Jöttök és ha szeretnéd, akkor felpróbálja a kicsid a cipőt. Ha nem jó a méret, akkor keresünk másikat. :)

Nem kell sok bolton végighúzni a gyereket és nem kell tömegbe menni vele. Ugyanakkor egy szuper minőségű cipőt vásárolhatsz neki, kockázat nélkül. 

Miért válassz kicsidnek D.D.Step/Ponte20 szandált?

Mert a D.D.Step cipők nemcsak divatosak, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipők. Fejlődő gyereklábakra fejlesztették őket. A tervezés során elsődleges szempont volt a gyerekek egészsége és komfort érzete.

A cipők 3D varrástechnikával készülnek, ezáltal minimális a ragasztó, a vegyi anyagok használata.

Mivel a gyerekek naponta 18-20.000 (igen húszezer!) lépést tesznek meg, nagyon fontos, hogy milyen lábbeli van a lábukon. A D.D.Step cipők természetes alapanyagokból készültek, amelyek kényelmesek és puhák.

A cipők talpa hajlékony, ugyanakkor nem csúszik. Honnan tudod, hogy jó a talpa egy gyerekcipőnek? Onnan, hogy nagyon könnyen hajlik. A merev talp nem tesz jót a gyerek lábának, mert a láb nem tud megfelelően mozogni. Fárasztja a lábat és zavarja a kényelmes járást. 

Fontos, hogy a gyerek lábujja elférjen a cipőben! Gyerekednek mindig kerek orrú cipőt/szandált válassz! (A hegyes orrú daraboknál összenyomódnak a lábujjak, és deformálódhatnak). A D.D.Step cipők orra kerek, megfelelő mozgásteret biztosítva viselőjének.

Az óvodáskor végéig válassz olyan szandált, amelynek zárt a sarka! Ezek a modellek támasztják megfelelően a bokát, és a sarokcsontot. Ez a tartás elősegíti, hogy később is egészséges legyen a gyerek a lába.

A cipők, szandálok anyaga kívül és belül is bőr. A D.D.Step nagyon figyel arra, hogy minden olyan felület, ami a gyerek bőrével érintkezik, természetes anyagokból készüljön. Ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül. Így a láb megfelelően tud szellőzni.

Ezek a feltételek teszik alkalmassá a szandált arra, hogy bölcsibe, óviba benti szandálnak hasznájátok őket. 

Mi a különbség a D.D.Step és a Ponte20 cipők között?

A Ponte20 a D.D.Step szupinált változata.

Mit is jelent ez?

A szupinálás (vagy supinálás) nem jelent mást, mint a talpak megdöntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.

A Ponte20 cipők sarkának belső éle 0,5 cm-rel meg van emelve, így kifelé dönti a bokát. Ez a döntés kívülről nem látszik, mert a feljett technológiának köszönhetően a cipő belsejében helyezték el. 

Ezt csinálja a szupinálás

A Ponte20 szupinált cipők egészségpénztárra elszámolhatók!

Már Te is látod, hogy az, hogy venni kell egy cipőt a gyereknek nem csak arról szól, hogy legyen mit felvenni az adott szezonban. Sokkal inkább arról, hogy hosszú távon egészséges legyen a lába, a térde, csípője is. Hogy felnőtt korában ne fájjon a dereka.... Ezeket a dolgokat most alapozzuk meg, mi szülők.

Három gyerek anyukájaként nagyon fontosnak tartom,  hogy milyen cipő van a gyerek lábán. Drágák a gyerekcipők? Igen. De ez egy befektetés gyermeked egészségébe, hogy a jövben ne legyen gondja a lábfájással.

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal!

Válassz a webáruházban és vedd át személyesen!

Kattints a képre a D.D.Step és Ponte20 cipőkhöz!