Születésnap 2019

Ruhacuka 6 éves!!!! Hurrráááá szülinapunk van!

Ebből az alkalomból szeretnénk meglepni benneteket egy szuper, virtuális szülinapi bulival. :)
A buli egy extra feltöltéssel indul, 2019. június 8-án, szombaton, reggel 9 órakor! Készüljetek, mert igazán gyönyörű, különleges darabokat válogattunk össze. ;)És ez még nem minden!
Egy fantasztikus ajándékkal is szeretnénk kedveskedni, ha elég gyors vagy.

Mondjuk a részleteket? Kíváncsi vagy?

Összeállítottunk egy szuper, Relax csomagot, hogy Te is pihenhess egy kicsit. Ezt a csomagot minden olyan rendelésbe beletesszük, amelyik legalább 8000 Ft-os (későbbi szállítással most nem érvényes).
A csomagba kényeztető termékek, pihentető apróságok és persze kuponok is kerültek.
A csomag összértéke minimum 15.000 Ft!

Ha szeretnél egy csomagot, akkor sietned kell, mert összesen 100 db van belőle! Csak az első 100 vásárlónak tudunk adni (aki eléri a 8000 Ft-ot)

Azokat a csomagokat, amelyekbe kerül Relax csomag (tehát 8000 Ft felettiek) ráadásul még ingyen is szállítjuk nektek!

A szülinapi akció 2019. június 8-án, szombaton reggel 9-től az akciós csomagok erejéig (100 db), de legkésőbb június 10-én hétfőn éjfélig tart. Relax csomag csak azonnali szállítás esetén jár, későbbi szállítással nem összevonható! 

Azért, hogy minél több vevő kaphasson ajándékot, 1 vásárló csak 1 Relax csomagot kap ajándékba, akkor is, ha az akció ideje alatt több rendelés ad le a webáruházban, Amennyiben valamely ok miatt -akár rendszerhiba - ugyanahhoz a vásárlóhoz bizonyíthatóan több csomag kerülne, az ajándékot a megrendelésből visszavesszük.

Amennyiben a megrendelt termékek valami miatt nem lennének megfelelőek, a garancia természetesen él. (Ruháinkra örök méretgaranciát biztosítunk.) Viszont szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ajándékcsomag miatt ebben az esetben a termék árának visszautalását csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a maradék kosárérték nem esik a kötelező 8000 Ft-os határ alá. A visszaküldött ruha levásárlását (cseretermék választása az aktuális kínálatból) természetesen bármikor választhatod.


Mi kerül pontosan az ajándék csomagokba?

Egy tündéri, igazi cukaságos, Cuka babás hűtőmágnest teszünk minden csomagba.

Ezen kívül még szuper Ruhacuka kuponokkal is meglepünk, amit a nyár folyamán tudsz majd beváltani. :) 

Az ajándék értéke: 2500 Ft

Ildikó több mint 20 éve foglalkozik bőrápolással, bőrtípus elemzéssel, és azt tanítja, hogy hogyan ápold helyesen a bőröd, hogy sokáig szép maradjon. 
"Egy professzionális arcbőr-analizálóval segítek ebben. 20 éves tapasztalat az arcápolásban és a sminkben! Gyere változz át, légy elégedett magaddal."


Ruhacuka fergeteges szülinapi csomagjába Ildikó egy 10.000 Ft-os bőranalízist ajánlott fel a leggyorsabb 100 anyukának. A kezelést az ország több pontján is be tudod váltani. 

Bogl'art üveglencsés ékszerek egyedileg készült kézműves munkák. Mindenből csak egy készül, egyedi, nem tömegcikk. 
"Egyéni elképzeléseket, ötleteket szívesen megvalósítok. Az ékszerek nemesacél, valamint nikkelmentes fémből készülnek, igyekszem jó minőségű, tartós alkatrészeket beszerezni."
Ruhacuka mind a 100 szülinapi csomagjába egyedi készítésű fülbevalók kerülnek. Éljen!!!!!
Az ajándék értéke: 1500 Ft

A csomagba kerül még egy Oriflame szappan és arcmaszk, mert egy kis lazítás, pihenés rád is rád fér. :) A kozmetikumok természetes alapanyagokból készültek. A szett értéke: 1500 Ft

A pihenéshez egy fincsi kávé mindig jól jön. Hmm, ugye már érzed is az illatát? :)

Küldünk egyet neked, csak arra kérünk, hogy most Te készítsd el, mert ha mi csináljuk, akkor elég nehezen szállítható. :) ;)

Nagy szeretettel várunk Ruhacuka szülinapján! Ünnepelj velünk Te is!