Adatkezelés, adatvédelem

Ruhacuka webáruházát használó, böngésző minden felhasználó személyiségi jogait a Setyien Kft. tiszteletben tartja, és nagy figyelmet fordítunk a látogatóink személyes adatainak védelmére.
A webáruház használata során, az Ön által önkéntesen megadott adatokat bizalmasan kezeljük. A Setyien Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja az adatokat, amelyeket harmadik fél részére nem ad át. Ez alól kivételt képeznek azok az alvállalkozók, akik a rendelés teljesítésében működnek közre. Pl.: a GLS futárszolgálat a kiszállításhoz szükséges információk (név, lakcím, telefonszám), aki a Setyien Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.
Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Nyilvántartási számunk: NAIH-66511/2013.

Adatainak a törlését a rendszerből bármikor írásban kérheti az info@ruhacuka.hu email címen. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján található leiratkozási linkre kattintva.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.