Garancia

 

Ruhacukán 30 napos garancia van mindenre. Nyugodtan vásárolj. A törvény által előírt 14 napot kibővítettük 30 napra, ha nem jó a méret, nyugodtan visszaküldheted.

Csupán azt kérjük, hogy a Ruhacukás címkét ne távolítsd el a ruháról! Illetve, ha a termék új, akkor a gyártó által rátett, eredeti címke is maradjon rajta. Ha nincs rajta a címke, akkor sajnos nem tudjuk visszavenni a rucit.

A 30 napos garancia cseregarancia, ebben az esetben bármi mást választhatsz a webáruházból a visszaküldött termék helyett.

Amennyiben a ruhák árát szeretnéd vissza, akkor azt a vásárlástól számított 14 napon belül jelezned kell nekünk. A jelzéstől számított 14 napon belül kell visszajuttatnod a ruhát hozzánk. 

A visszaküldés menetét alább olvashatod.

Ha valamilyen problémád van a ruhával:

Kockázat nélkül vásárolhatsz. Amennyiben valami miatt mégsem szeretnéd a már megrendelt terméket, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. A 45/2014. (II.26.) kormányrendelet ennek módját és lehetőségét foglalja magában. A rendeletet itt találod.

A rendelet 14 napot biztosít számodra, hogy jelezd, hogy vissza szeretnéd küldeni a terméke(ket). Ezt a 14 napot Ruhacukán kibővítettük 30 napra.

Mi ennek a módja, menete?

Kérjük, hogy az átvételt követő 30 napon belül jelezd nekünk emailen vagy telefonon, hogy ruhát szeretnél visszaküldeni. A ruhákat a jelzéstől számított 14 napon belül kell visszajuttatnod hozzánk.

info@ruhacuka.hu vagy +36-30-574-92-82

Küldd el nekünk, lehetőleg ajánlott levélben a ruhá(ka)t. A postán maradó vagy utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni, kérlek ne így küldd.

Ne vágd le a Ruhacukás címkét a ruháról, illetve, ha új termékről van szó, akkor az eredeti címke is maradjon rajta. 

A visszaküldés költsége téged terhel. 

Miután megkaptuk a ruhát, ellenőrizzük az állapotát és kérésednek megfelelően, levásárolhatod a webáruházbab, vagy a vételárat visszafizetjük neked (abban az estben, ha 14 napon belül jelezted a problémát), (minél hamarabb, de legkésőbb 14 napon belül,).

Kérjük a csomagot lehetőleg ajánlott levélként küldd, hogy mindenképpen megérkezzen hozzánk.

 

Címünk, ahova a csomagot küldd:

Setyien Kft

6725 Szeged 

Szent Ferenc utca 18.

Kérlek, a csomagra mindenképpen írd rá a telefonszámunkat! +36-30-574-92-82

A visszaküldés másik módja: Csomagcsere szolgáltatás 

Ha van olyan ruha, ami nem lett jó, és szeretnéd nekünk visszaküldeni, akkor a csomagcsere szolgáltatást is igénybe tudod venni. Ez akkor működik, ha van még olyan ruha, amit szeretnél megrendelni a webáruházból.

Ilyenkor megrendeled az általad kiválasztott termékeket, és szólsz, hogy mi az a termék, amit vissza szeretnél küldeni. Ebben az esetben mindig egyeztetnünk kell!

A csomagcsere díja több, mint a házhoz szállítás díja.

Ez azt jelenti, hogy a csomag házhoz szállítási díját kell fizetned a ruhák értékének megfelelően (ami akár ingyenes is lehet 12000 ft-os rendelés felett), a visszaküldésért 1290 Ft-ot kell fizetned. 

Technikailag ez úgy történik, hogy otthon becsomagolod a visszaküldendő ruhát egy dobozba, és amikor jön a futár, akkor a két csomagot kicserélitek. Te megkapod amit mi küldtünk, a futár pedig visszahozza hozzánk a ruhát, amit Te küldesz.

A csomagcsere csak abban az esetben működik, ha rendelést adsz le! Ha csomagcserét szeretnél, akkor mindenképpen szólj, mert nekünk is így kell küldenünk a csomagot!

Miért jó a csomagcsere?

Mert sokkal gyorsabb, nem kell megvárnod, hogy visszaérjen a ruha hozzánk, az aktuális rendelésből azonnal kompenzáljuk az árat.

Mert nem kell a postára/futárszolgálathoz menned, sorba állnod, hogy eljuttasd hozzánk a csomagot, a futár egyszerűen elviszi tőled.

Mert tapasztalataink alapján jóval kedvezőbb az ára, mintha postán, vagy futárral küldenéd vissza.