Garancia

 

Örök méretgarancia

Mit jelent ez?

Nyugodtan vásárolj. Ha a méret nem jó, akkor bármikor visszavesszük a ruhát. Mindegy, hogy egy hét telt el, vagy egy hónap, netán egy év. Így az akciós ajánlatokat is kihasználhatod. Vedd meg nyugodtan gyermekednek a következő méretet, ha mégsem lesz jó rá, akkor visszaküldheted a terméket. Ez esetben a ruha árát levásárolhatod a webáruházban.

Csupán azt kérjük, hogy a Ruhacukás címkét ne távolítsd el a ruháról! Illetve, ha a termék új, akkor a gyártó által rátett, eredeti címke is maradjon rajta. Ha nincs rajta a címke, akkor sajnos nem tudjuk visszavenni a rucit.

Az örök méretgarancia cserét jelent. Ha nem tudtátok használni a ruhácskát, akkor bármikor visszaküldheted, és választhatsz helyette valami mást.

Amennyiben a ruhák árát szeretnéd vissza, akkor azt a vásárlástól számított 14 napon belül jelezned kell nekünk. A jelzéstől számított 14 napon belül kell visszajuttatnod a ruhát hozzánk.

A visszaküldés menetét alább olvashatod.

Figyelem! Az örök méretgarancia csak a ruhákra érvényes! A cipőcskék, ékszerek - hajbavalók, plüssök, kiegészítők esetében a törvény által előírt 14 napos elállással tudsz élni. 

 

Ha valamilyen problémád van a ruhával:

Kockázat nélkül vásárolhatsz. Amennyiben valami miatt mégsem szeretnéd a már megrendelt terméket, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. A 45/2014. (II.26.) kormányrendelet ennek módját és lehetőségét foglalja magában. A rendeletet itt találod.

A rendelet 14 napot biztosít számodra, hogy jelezd, hogy vissza szeretnéd küldeni a terméke(ket).

Mi ennek a módja, menete?

Kérjük, hogy az átvételt követő 14 napon belül jelezd nekünk emailen vagy telefonon, hogy ruhát szeretnél visszaküldeni. A ruhákat a jelzéstől számított 14 napon belül kell visszajuttatnod hozzánk.

info@ruhacuka.hu vagy +36-30-829-62-18

Küldd el nekünk, lehetőleg ajánlott levélben a ruhá(ka)t.

Ne vágd le a Ruhacukás címkét a ruháról, illetve, ha új termékről van szó, akkor az eredeti címke is maradjon rajta. 

A visszaküldés költsége téged terhel. Kérjük, ne utánvéttel küldd a csomagot, ezeket a küldeményeket nem áll módunkban elfogadni.

Miután megkaptuk a ruhát, ellenőrizzük az állapotát és kérésednek megfelelően, a vételárat visszafizetjük neked (abban az estben, ha 14 napon belül jelezted a problémát), (minél hamarabb, de legkésőbb 14 napon belül,) vagy levásárolhatod a webáruházban.

Kérjük a csomagot lehetőleg ajánlott levélként küldd, hogy mindenképpen megérkezzen hozzánk.

 

Címünk, ahova a csomagot küldd:

Setyien Kft

6725 Szeged 

Szent Ferenc utca 18.

Kérlek, a csomagra mindenképpen írd rá a telefonszámunkat! 30/ 829 62 18

A visszaküldés másik módja: Csomagcsere szolgáltatás 

Ha van olyan ruha, ami nem lett jó, és szeretnéd nekünk visszaküldeni, akkor a csomagcsere szolgáltatást is igénybe tudod venni. Ez akkor működik, ha van még olyan ruha, amit szeretnél megrendelni a webáruházból.

Ilyenkor megrendeled az általad kiválasztott termékeket, és szólsz, hogy mi az a termék, amit vissza szeretnél küldeni. Ebben az esetben mindig egyeztetnünk kell!

A csomagcsere díja több, mint a házhoz szállítás díja.

Ez azt jelenti, hogy a csomag házhoz szállítási díját kell fizetned a ruhák értékének megfelelően (ami akár ingyenes is lehet 10000 ft-os rendelés felett), a visszaküldésért 990 Ft-ot kell fizetned.

Technikailag ez úgy történik, hogy otthon becsomagolod a visszaküldendő ruhát egy dobozba, és amikor jön a futár, akkor a két csomagot kicserélitek. Te megkapod amit mi küldtünk, a futár pedig visszahozza hozzánk a ruhát, amit Te küldesz.

A csomagcsere csak abban az esetben működik, ha rendelést adsz le! Ha csomagcserét szeretnél, akkor mindenképpen szólj, mert nekünk is így kell küldenünk a csomagot!