A megrendelt termékek többféle módon juthatnak el hozzád.

Személyes átvétel

Szegeden van lehetőséged személyen is átvenni a ruhákat. Emailben értesítést küldünk, amikor a csomagodat összekészítettük. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad, itt a helyszínen, készpénzben tudod rendezni a számlát.

Címünk: 6725 Szeged Boldogasszony sugárút 50.

 

Házhozszállítás futárszolgálattal

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja. A megrendelésed beérkezése után összeállítjuk a csomagodat. Ha átutalást választottál fizetési módnak, akkor a pénz beérkezése után átadjuk a csomagod a futárszolgálatnak. Erről emailt küldünk! A GLS az átadást követő munkanapon fogja kiszállítani Neked a csomagot.

 

Díjszabás:

 

                                                          

Házhozszállítás          

  GLS csomagpont               

    utánvét díja         

     Személyes átvétel            

6000 Ft alatti megrendelésnél 990Ft 790 Ft 300 Ft ingyenes
12000 Ft alatti megrendelésnél 790Ft 590 Ft 300 Ft ingyenes
12000 Ft fölötti megrendelésnél ingyenes ingyenes 300 Ft ingyenes
15000 Ft fölötti megrendelésnél ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes

 

 

 

 

GLS csomagpont

Ha a csomagpontot jelölöd be szállítási módnak, akkor a kis térképen megjelennek a lakóhelyedhez legközelebbi GLS pontok.  Ki kell választani azt a pontot, ahova a csomagot szeretnéd kérni. (Ha máshová kéred, akkor a kereső mezőbe, a térkép fölött, írd be a település nevét.) Ehhez a szállítási módhoz csak banki utalást vagy bankkártyás fizetést tudsz választani!

Későbbi szállítás

A megrendelt ruhákat nem küldjük el azonnal, lehetőséged van még két hétig válogatni. A két hét az első későbbi szállításos megrendeléstől indul. A már elküldött rendelésen nem tudsz változtatni, és nem kell véglegesíteni. Ha a későbbi szállításos csomagot szeretnéd kérni (akár a két hét lejárta előtt), akkor küldj egy emailt (info@ruhacuka.hu) vagy ha választasz még terméket, akkor már a futárszolgálatot válaszd ki. Ilyenkor a megjegyzés rovatba kérlek írd be, hogy már volt későbbi szállításos csomagod.

Fizetés módja

A megrendelt termékek díját több módon is rendezheted:


Banki átutalással: A megrendelt termékek árát és a kiszállítás díját előre, a csomag átvételét megelőzően átutalással fizeted meg. Ebben az esetben a csomagot a pénz beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak. Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésedre a rendelés feladásától számítva. Bankszámlaszám: OTP Bank Zrt. 11735005-20556826


Fizetés utánvéttel a futárnak: A megrendelés végösszegét készpénzben is rendezheted, amikor a futárszolgálat kézbesíti a csomagot.

Ennek a fizetési módnak plusz költsége van: 300 Ft.

Ezt az összeget a rendszer automatikusan hozzáadja a megrendeléshez.
A fizetendő összeg a rendelés-visszaigazoló levélben is megtalálható és a webáruház felületen bejelentkezés után a rendeléseim alatt is megtekinthető.

15000 Ft-ot meghaladó rendelésnél az utánvét díját nem kell fizetni. 


Cuka baba levele :)

Szia, Cuka baba vagyok. Én fogok segíteni neked, hogy megtaláld a legszebb ruhákat. Add meg a neved és email címed, és szólok, amikor új termékek kerülnek Ruhacuka polcaira.

Email*:
Név*:
Keresztnév:

OTP vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről

Bankkártyás fizetési lehetőség a GLS futárnál!