;

Sümeginé Nemes Nagy Ági vagyok, az én ötletem alapján született meg Ruhacuka, ahol egyedileg válogatott, új, és használt ruhákat kínálok olyan anyukáknak, akiknek a minőség a legfontosabb.

Többgyerekes anyaként tudom, hogy a szépségen kívül nagyon fontos a praktikusság, a jól használhatóság is. Persze az sem hátrány, ha a szeretett darabot sokáig tudja hordani a gyerek. Számomra a legfontosabb tényező a jó minőség, ezért válogatom darabonként a ruhákat. Minden használt ruhát (az új címkéset kivéve) kimosok és kivasalok. Mindig az adott ruhadarabról írok, és mérem a pontos méretét. A webáruházban olyan márkákat találsz, amelynek a termékeit én is szívesen ráadom a gyerekeimre (két kisfiam van, Domi 7 éves, Samu 4,5 éves). Ha egyéni kérésed van, keress bátran, igyekszem beszerezni rendelésre is ruhát.

Ruhacukán van egy aranyos kis segítőtársam, Cuka baba. Ő neked is segít, hogy könnyen, gyorsan megtaláld a számotokra legmegfelelőbb ruhát. Az igazán különleges, egyedi ruhák mellett megtalálod a "Cuka babának tetszik" feliratot.

Az alábbi email címen és telefonszámon el tudsz érni, én fogok válaszolni. Várlak szeretettel! :)
Emai: info@ruhacuka.hu
Telefon: +3630 357 49 78


Cuka baba levele :)

Szia, Cuka baba vagyok. Én fogok segíteni neked, hogy megtaláld a legszebb ruhákat. Add meg a neved és email címed, és szólok, amikor új termékek kerülnek Ruhacuka polcaira.

Email*:
Név*:
Keresztnév:

OTP vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről

Bankkártyás fizetési lehetőség a GLS futárnál!